Search
Close this search box.

Naujienos apie naturalų grozį

Clochee kosmetika – natūrali kosmetika Jūsų grožiui

clochee kosmetika

Natūrali kosmetika yra grožio priemonės, kurios naudoja augalinės kilmės sveikus ingredientus. Ši kosmetikos kategorija įgyja vis didesnį populiarumą dėl vartotojų poreikio rinktis produktus, kuriuose nėra žalingų cheminių medžiagų. Natūralios kosmetikos gamintojai deda pastangas naudoti ekologiškai gaminamus, sertifikuotus ingredientus, kurdami produktus, kurie yra ne tik efektyvūs, bet ir saugūs tiek žmonėms, tiek aplinkai. Vienas iš pavyzdžių yra Clochee kosmetika.

Natūralios kosmetikos privalumai dažnai siejami su jos gebėjimu pasiūlyti odai naudingus augalinius komponentus, tokius kaip natūralūs aliejai, ekstraktai ir sviestai. Jie gali prisidėti prie odos drėkinimo, maitinimo ir apsaugos nuo laisvųjų radikalų. Be to, daugelis natūralių kosmetikos prekių ženklų skelbia savo įsipareigojimą aplinkos tvarumui, naudodami perdirbamą, ekologiškai draugišką pakuotę ir palaikydami gyvūnų gerovę.

Šis straipsnis nagrinės vieną tokį prekės ženklą – Clochee iš Lenkijos, kuris išsiskiria savo įsipareigojimu natūralumui, ekologijai ir vartotojų sąmoningumui. Galėsite sužinoti apie prekės ženklo unikalumą ir pasiekimus grožio industrijos srityje.

Kas yra Clochee kosmetika?

Clochee, kaip prekės ženklas, pradėjo savo kelią kaip šešių pagrindinių kūno priežiūros produktų linija, tačiau šiandien jis tampa vis įtakingesniu, siūlydamas daugiau nei 20 skirtingų natūralių augalinės kilmės kosmetikos produktų. Šis jaunas prekės ženklas jau pasižymi pripažinimu prestižiniuose grožio konkursuose.

Clochee – tai ekologiškas prekės ženklas iš Lenkijos, pristatytas rinkai 2013 metų gruodžio mėnenį. Clochee įkūrė Daria Prochenka ir Justyna Szuszkiewicz. Jų įmonės gimimas prasidėjo draugiškame susitikime prie kavos, kai jos kalbėjo apie sveikatą ir tai, iš ko sudarytos populiarios masinės kosmetikos priemonės. Justyna Szuszkiewicz pažymi, kad toksiškos medžiagos gali  patekti į limfinius mazgus per odą ir nusprendė imtis iniciatyvos sukurti idealias kosmetikos priemones.

clochee kosmetika

Kuo ypatinga Clochee kosmetika?

Clochee kosmetika pasižymi 100% natūralių augalinės kilmės ingredientų naudojimu. Daria Prochenka paaiškina, kad pasirinko medžiagas, kurias sertifikavo ir patvirtino Ecocert. Jų produktuose galima rasti augalinių sviestų, šaltai spaustų aliejų, augalų ekstraktų, sertifikuotų aktyvių ingredientų, natūralių eterinių aliejų ir natūralių konservantų.

Justyna Szuszkiewicz išvardija, kad Clochee nenaudoja kenksmingų medžiagų, tokių kaip silikonai, mineraliniai aliejai, parafinas, parabenai, dažai arba sintetiniai kvapikliai, etoksiliuotos medžiagos, karbomerai ar propilenglikolis. Jos svarbiausias šūkis yra „Neturime ko slėpti”, ir visa informacija apie kosmetikos sudėtį yra prieinama jų svetainėje.

Clochee, kaip natūralios kosmetikos prekės ženklas, išsiskiria iš kitų tuo, kad tai yra maža įmonė, kuri orientuojasi ne tik į produktų kokybę, bet ir į vartotojų asmeninius poreikius. Todėl siekiama, kad kiekvienas produktas būtų atitinkamai išbandytas ir patvirtintas prieš pasiekiant vartotojus. Clochee taip pat išsiskiria tuo, kad visi produktai yra išbandyti ne tik profesinėse laboratorijose, bet ir asmeniškai – tiek bendrasavininkų, tiek jų šeimos ir draugų. Ši nuodugni praktika padeda užtikrinti, kad kiekvienas produktas atitiktų aukštus standartus.

Daug dėmesio skiriama ir ekologiniam atsakomybės principai. Clochee pakuotės yra perdirbamos ir atspindint įmonės įsipareigojimą aplinkai. Be to, naudojamos ekologiškos sudedamosios dalys yra draugiškos gamtai.

Clochee kosmetikos apdovanojimai

Clochee pasiekimai konkursuose ir apklausose liudija, kad natūrali kosmetika gali būti ne tik veiksminga, bet ir malona naudoti. 2015 metais Clochee pelnė apdovanojimą „Lenkijos kosmetika“ kategorijoje. „Elle International Beauty Awards“ konkurse laimėjo apdovanojimą už lyginamąjį makiažo valiklį su aliejinio makiažo valikliu. Clochee kosmetika pelnė ir daugiau apdovanojimų, tokių kaip „Glamour Editors Choice“ ir „V“ ženklas iš Vege žurnalo ir tarptautinio gyvūnų judėjimo Viva!. Pastarasis reiškia, kad produktai atitinka etiškus standartus, tinka vegetarams ir veganams.

Share :
Facebook
Email
LinkedIn

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Gauk 20% nuolaidą pirmam apsipirkimui

Naudok koda: PIRMASKARTAS20

Naujienos

Domina naujienos apie naturalų grožį ir jos produktus?

Clochee logo

Clochee – natūrali kosmetika, sukurta jūsų odos sveikatai gerinti. Rinkitės natūralius sprendimus ir leiskite savo odai pasimėgauti tikra priežiūra.

Mus rasite
Social media :

©Copyright 2022. All Rights Reserved.Clochee.lt

Scroll to Top